[Polska]Urz?dzenie do gor?cej czekolady
Maszyna do czekolady zosta?a zaprojektowana do podgrzewania i mieszania ró?nego rodzaju napojów (herbata, kawa, mleko, grzane wino, etc.) ale w szczególno?ci do czekolady.
Maszyna do czekolady u?ywa systemu grzewczego "bain-marie" w specjalny sposób zapewniaj?c perfekcyjne wykonanie jej g?adko?ci i g?sto?ci bez mo?liwo?ci przypalenia. Maszyna poprzez "bain-marie" ?atwo i bez wysi?ku podgrzewa czekolad? i daje ?wietne rezultaty w bardzo krótkim czasie
G?ówne zalety systemu "bain-marie":
- podgrzewa nie dopuszczaj?c do przypalania produktu,
- stale poruszaj?ce si? mieszad?o zachowuje odpowiedni? g?sto?? i g?adko?? produktu (bez bry?ek),
- posiada termostat automatycznie utrzymuj?cy odpowiedni? temperatur? na ka?dym etapie produkcji,
- posiada zawór, który jest absolutnie "niezapychalny",
- zbiornik o poj. 5 l jest wykonany ze stali nierdzewnej, zapewniaj?c jego d?ug? i bezawaryjn? eksploatacj?.
Dodatkowe informacje:
Model/Numer produktu: | MINILUX |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Komentarz do ceny: | telefon |
Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Urz?dzenia gastronomiczne
Tanake S.A.
|
Ulica: | Pu?awska 426 |
Miasto: | Warszawa |
Kod pocztowy: | 02-884 |
Region: | mazowieckie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 22 336 91 63 |
Faks: | +48 22 336 90 09 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Kinga Szume?da |
Telefon stacjonarny: | +48 22 336 91 63 |
|